Ny dator

Fick en ny dator igår men har inte fått internet på den än, får det ikväll :) Har ingen mobil längre heller eftersom den blev snodd, men fredagen blev iallafall JÄTTElyckad, skriver mer om den ikväll också :)

Puss S

Taggaaad

Eftersom vi inte uppdaterat på länge så blir det jag som får berätta om helgen. I fredags ringde hing och ville grilla med oss, det spred sig fort och som vanligt blev rom fullt med folk. Väldigt trevligt faktiskt:)
I lördags kom Bräck hit så jag Isabell och Banner drog på en liten roadtrip med honom till hunnebo, khamn, smögen och sen drog vi också till inc i kville där han hade fest. Var kul att träffa alla sköna folk där men tyckte dock synd om Tim som var hemma hos mig och väntade <3
Efter inc så drog vi till hholm  där sundell hade fest, där var det också trevligt men var inte där så länge eftersom alla drog därifrån. Banner, Tim och Bräck sov hemma hos mig. Söndagen kommer jag inte ihåg men Tim sov här tills i måndags iallafall.
Snart är det ta mig fan äntligen fredag och imorgon redan kommer det folk hit :D
Vi har över 100 st på listan så det kommer antagligen balla ur, men på ett bra sätt annars nitar jag dom allihop.
SIGGE KOMMER åh jag ääär så lycklig, min bästaste bäste vän<3

Lägger upp lite bilder som inte kommit ut än.

marek och petrus på torp

Ricky 1maj på väg till grebbestad (bäste ricky)

Attesjö hemma hos Isabell tillsammans med Isabells nya valp Roxy
i fredags

Bardy och Inc hemma hos Inc i lördags (bardy<3)

pojkarna igen

Banner och daniel

Isabell och Daniel (dåliga mobilbilder men bättre än inget)

Elise och Markus

Attesjö

haha aa bilderna bilr bara sämre och sämre så lägger inte ut några fler.

Puss S



våra älsklingar

Christopher & Nathalie

våra sötnosar kommer ju förhoppningsvis imorn med, och kanske kim då om vi har tur ;) haha, måste säga att jag har saknat natha sjukt jäävla mycket!  så ska bli underbart att träffa dig igen älskling! och som du brukar säga kommer ÄTA upp dig ;) haha <3  och totte har jag verkligen saknat sjukt mkt med! ska bli så sjukt kul att trägga er igen! ååh ja, jag kommer äta upp er båda två så va beredda på det ;) <3
ÅÅH jag kan inte sluta tänka på hur kul vi kommer ha på fredag! är så sjuukt jävla taggad asså! ;D
i fucking love it!





Puss I

onsdag

Imorgon så ska jag och sanna först på bröllop sen så kommer dessa söta pojkarna hit och taggar med oss inför fredag! :D fyfan va kul det kommer bli vi är så sjuukt jävla taggade nu asså! :D ska snart ner till Ica och köpa hårfärg med, sen blir det att vila hela dagen tills imorn! :D


Kim

Philip

Robin -->

Victor


Puss I

Grillning

Nu sitter jag, Isabell & Banner och väntar på att Perry, Böna och kanske Ricky ska komma och hämta oss. Perry är en ängel som köpte dricka till oss också eftersom vi håller i festen :)
Kommer bli en niiice kväll iallafall eftersom det är så fint väder. Kommer trevligt folk också så blir braaa.
Usch vad jag stör mig på vissa svartsjuka brudar, dom kan draaaa, haha!
Aja, nu ska vi dra.



Puss S

Äntligen fredag

BARA EN VECKA KVAR!

Jag och Isabell döör av längtan efter vårt liggparty.. Haha nej men det ska bli riktigt kul faktiskt. Vår nya bestfriend Kim Jörgensen kommer hir redan nästa onsdag och taggar tillsammans med oss sen kommer 2 av hans andra kompisar på fredag tror jag. Arvikabrudarna Jessica, Irma och Linnéa kommer också på torsdag eller fredag<3
Sen får vi inte glömma Natha och hennes kompisar som kommer på torsdag också :D Känns som att det kommer bli fullt hus!
Skulle varit i skolan idag men blev inte så eftersom vår lärare Gunnar tydligen ändrat tid utan att säga det till oss. Aja, nästa vecka behöver vi bara praktisera 2 dagar sen är det lååånghelg ;D
Ikväll hade vi tänkt grilla och ta det lugnt, Banner kanske kommer snart också och livar upp stämningen egrann!
Imorgon har vi ingen aning om vad vi ska göra, får ta det som det kommer helt enkelt. Blir kanske att stå i baren, DOM PENGARNA BEHÖVS!
Jag och Isabell ska färga håret askblondt också, blir ju fint nu till sommaren:)



Puss S

sjuuuk


har dåligt med nya bilder just nu så fick bli en
gammal bild, när jag var blond :)


Nu ligger jag här i sängen med nackspärr och förkyld, ont i hela kroppen och vill bara bli frisk! var nog längesen jag hade såhär ont asså, det är riktigt illa vill jag lova, imorn så stannar jag hemma ifrån praktiken eftersom jag knappt kan röra mig,  men jag hoppas då verkligen att jag blir frisk tills på fredag iallafall för då tänket vi grilla och sånt isånnfall :) men får väll se hur jag mår då, Idag har jag vart på praktiken, kom hem, kollade andra avenyn. sista avsnittet och ja det var väll både bra och dåligt slut får jag väll säga men är så ledsen att det är slut nu, vad ska jag och sanna nu ha och längta tills på onsdagarna, jaja vi gjorde iallfall pannkakor, kollade på det och sen blev det film, hatichi eller nått vet inte hur den stavas men det var iallfall riktigt grym! vi båda låg och grät i kapp typ, :(  sen så skulle vi kolla på en till film, men då somnade jag så sov typ 4 timmar eller nått, så nu ligger jag här och kan inte sova, men eftersom ja mår så dåligt så kommer det bli skönt att bara lägga sig och sova nu snart :) 
ååh jag kan verkligen inte sluta tänka på sannas 18års fest! fyfan kommer bli så jäkla kul va! :D gud så jag läängtar! vill bara spola fram tiden en vecka typ! :D  jag får försöka ta mig in til torp nån dag med så jag kan köpa nått fint till henne med! :)  och det bästa är att typ 2 veckor efter sannas fest så ska ju banner ha fest! ;D älskar "speciella" fester eller va man ska säga! :D   nu har jag väll skrivit av mig lite iallfall, våran uppdatering har ju inte varit den bästa på sistone men det ska vi allt se till att ändra på , Min älskade mamma skrev till mig förrut att hon hade köpt sockar, trosor, en tröja & ett par tights till mig idag, tack så mycket! :D

Puss I

Dålig uppdatering

Seriöst, vi har verkligen inte haft tid nu när vi praktiserar, njuter av vädret och planerar min 18års fest! Det är btw bokat och klart nu att det blir fest i bygdegården den 14e maj.
INGEN JAG INTE KÄNNER ELLER INTE VILL SKA KOMMA IN KOMMER INTE IN!!!
De som frågat och jag sagt ja till är helt okej;D
Vi börjar om nu på nytt, haha från och med nu så ska vi uppdatera varje dag så lägger upp bilder nu och skriver en snabbis om dom bara.



Träffade Hanky på bussen när vi skulle till torp i fredags..

Så tog en cigg med honom när vi kommit fram till torp, trevlig pöjk!!

Tim kom hit i fredags också men åkte hem på lördagen igen

Inga bra bilder från Grebbestad i lördags och VÄGRAR ta Banners
eftersom dom inte såg SÅ bra ut, fredriks vill jag inte ens veta hur dom ser
ut eftersom dom tydligen inte var "facebook-vänliga" haha. Detta är
iallafall en bild på Langås, Danne & Herrrrn utanför Rikard i Gstad.


Här har vi också Rikard som jobbar!

Nu  finns det la inte så mkt mer att skriva, uppdaterar mer imorgon ;D

Puss S

mår sååååååå dåligt

Mår för dåligt för att ens uppdatera egentligen. gårdagen var kul, Langås förstörde min mobil och Banner fick ligga med engelsmän.
Isabell är hos Klas också tror jag.

Puss S