älskar dig

tänk dig en person som vet hur du mår. en person som du vet alltid kommer att finnas där för dig. att den personen älskar dig vad du än har gjort. du kan skratta, gråta och bara vara dig själv när du är tillsammans med personen. som utan ord får dig på ett bättre humör.
att den personen har modet att rätta dig om du har fel.
jag har en sån person i mitt liv & det är du
sanna bielecki (v)



Puss I

lugn dag

Har varit en riktigt lugn dag idag, vaknade upp vid 1 kanske, åt frukost sen så fick datan virus så har fått installera om den skiten sen så var jag ute med ronja och becca en stund, köpte cigg och så sen åkte jag hem igen efter ett par timmar eller nått och började göra fruktsallad så har nyss käkat det, så längesen jag åt det, gott som fan! :) hihi, har väll egentligen inte gjort så jätte mycket mer än varit ute, tänkte sätta på en film snart med och kanske försöka somna har sovit rätt konstigt det senaste vet inte varför men kan typ inte sova.. imorgon kommer förhoppningsvis batti hit med! :D vet inte vad jag ska skriva mer riktigt men. jaja, skriver väll sen om jag glömt något.


<3


Puss I

Mysig dag:)

Joanna kom och hämtade mig i stan, sen vidare för att hämta Hanne. Vi åkte ut till Glava för att sola men solen gick ju typ i moln när vi kom dit så vi drog till en liten strand nedanför Joanna där det faktsikt var sol:) Vi låg där, snackade och åt jordgubbar tills det kom några droppar regn, då gick vi upp till Joanna och tinade fläskfilë och när solen lös igen så grillade vi den tillsammans med potatissallad, stekt färskpotatis och några jättestora pommes (vet ej vad de heter) haha. Hur mysigt som helst hade vi iallafall. Runt halv 6 kom Skalman och Batti och hämtade mig och Hanne så drog vi in till stan igen, jag och Batti hem till honom, Hanne hem till sin pojkvän och Skalle hem till sig eller nåtttt. Sen vi kom hem har Batti städat, tvättat och diskat, duktig som han är :D haha kobb ringde mig förut och frågade om jag ville tjäna pengar på att städa hans lägenhet och det ville jag SJÄLVKLART! haha så han hämtar mig imorgon efter jobbet:) Nu ska jag röka och sen sitta kvar här tills batti börjar snarka, då går jag ut och lägger mig!:D
På tal om kobb, dock tillsammans med våra underkläder men ändå! haha

Tar in några bilder från midsommar också, tagna av Jens!


Jag och Martin





Puss S


:)

Den som står bredvid dig behöver inte alltid stå dig nära.
Vi tänkar sällan på vad vi har , men alltid på vad vi saknar.
Det enda i livet man ångrar är chanser man inte tog.
Att vinna en vän tar flera år, men att mista en tar inte ens en minut.Det är för väl att lögner finns för tänk om allt man hörde skulle vara sant.


Lär som om du skulle leva för evigt.
Lev som om du skulle dö imorgon.



home sweet home

nu har jag nyss kommit hem igen :)  varit i stan med banner och lite folk, vi åkte till partille och kollade kläder käkade burger king med, sen så åkte vi in till stan igen och ah luffade runt lite typ, tog en glass på mcdonalds med :) mysig dag faktiskt, fast när jag skulle hem fick jag vänta på bussen en halvtimma och det började regna med och så fick jag gå hem i spöregn från bussen sen så kände mig som en blöt jävla katt när jag kom hem haha! men nu sitter jag här hemma vid datan igen och lyssnar på playlisten som sanna skickade till mig precis, riktigt bra faktiskt!
imorgon om det är fint väder så ska jag och banner och kanske några fler dra ner till stranden och sola, behöver faktiskt jobba på brännan lite känner mig likblek :/ haha inte okej!  snart så ska jag och min kära syster kolla film, hon ska bara komma hem igen och det lär väll kanske dröja ;P men skriver säkert ett inlägg till innan jag lägger mig :)



Puss I

stan

nu har jag nyss vaknat, käkat tacos frukost och precis duschat så nu ska jag ringa Banner och se när hon åker in till stan så jag vet när jag ska åka :) vet faktiskt inte riktigt vad som händer mer idag än, men stan en sväng blir det iallfall, kanske hittar mig nått fint att köpa om jag har tur med, ska försöka få någon att gå ut och ta en promenad med mig lite senare ikväll med annars får jag väll ta med hunden haha :) har varit riktigt fint väder här i göteborg hela veckan och jag har bara vart vid havet en dag, illa! men får väll se till o försöka dra mig dit någon mer dag snart :)  nej men nu ska jag blåsa håret sen dra mig mot stan :)
och eftersom denna bilden väcker så underbara sommarminnen så ville jag lägga upp den :) hihi!



Puss I

Tisdag

Nuu börjar solen komma fram, lite sent tycker jag! Och eftersom Krekola fyller så är det en aning svårt att få tag i henne! Kanske behöver ta en dag utan sol efter de tre dagar med. Jag är heelt röd i hela ansiktet :S haha tur som fan att after sun finns. Imorgon ska det bli regn, men torsdag fint och om Louise får sitt körkort idag så antar jag att vi drar och solar då=)
Haha ska tydligen och sola i glava nu!
Puss S

:)

haha ah jag vet jag har skrivit rätt många inlägg idag eller ja det känns så iallafall, vet inte riktigt varför men det känns så skönt att blogglusten kommit tillbaka! 
nu sitter jag här framför datorn igen har nyss varit ute och gått med hunden, och innan det så var jag ute och gick en promenad i slingan jävligt skönt att röra på sig. mamma är på jobbet så jag passar valpen eftersom man måste ha koll på henne varje jäkla minut annars äter hon upp något, så ska snart gosa ner mig i soffan med henne och kolla på en film :)
får bli en liten bild på mitt hjärta roxy <3



Puss I

Ingestrand

Jessica ringde mig vid halv 12 imorse och sa att vi skulle till ingestrand, så dit drog vi tillsammans med Batti, Irma, Jennifer, Kimberly & Elin. Jag & Jessica drar dit imorgon med, fast tidigare! Var så rädd över att börja flagna men så snäll som batti är så köpte han after sun till mig vilket verkligen var behövligt efter all sol jag fått på mig, kommer säkert börja flagna iallafall men.. haha! Efter en stund kom Louise och Simon också till Ingestrand, eller vi drog till racken först men för kallt där så åkte tillbaks direkt. Sen körde Batti hem Louise och jag, Batti och Simon åt mat på rajjens. asgött! :)
Nu ligger Batti inne och kollar film och jag sitter här vid datorn, vilket jag säkert kommer göra ett tag till. Batti ska jobba imorgon så får klara mig HELT själv.. Haha nej men det blir nog braa, ska ju ändå bort med jessica=)
HAHA!
Puss S

måndag

nu har jag nyss kommit hem har varit i fiskebäck och solat med natha, alisar & ronja. vi tänkte bada men det var alldeles för kallt för det idag, vi tog en promenad dit men dom tyckte att det var för jobbigt så fick bli bussen hem sen även om jag var sjukt sugen på att ta en promenad hem med,  jag har verkligen ingen aning om vad jag ska göra nu antingen blir det väll att ringa till natha igen och kolla vad dom ska göra, men är sjukt sugen på att gå ut och gå så blir nog att ta en promenad i slingan :)  skönt att röra på sig lite extra ibland lixom, :)
tog inga bilder idag så får bli på mig och natha sen förra sommarn då jag var blond med, funderar fan på att bli det igen men har verkligen beslutsångest trivs bra i mörkt hår med ju :P





puss I

:)

yepp nu är klockan snart 2 och jag har nyss fixat mig och ätit frukost, snart ska jag med natha och alisar till stranden för att bada och sola :) skönt det! haha färg behöver jag då verkligen iallafall, får väll se om det blir så jätte mycket solning eller om jag mest kommer bada, jag både älskar och hatar att vara här :) men jag är överlycklig att jag får mer tid med mamma just nu iallafall eftersom jag inte varit med henne på flera månader innan, och nathalie hade jag nog inte träffat på ett halvår innan. men jag ska iallfall tillbaka till arvika snart! :) och det är jag med glad över, älskar verkligen att vara där. och ja som jag skrev i mitt förra inlägg med, saknar batti och sanna redan och det har gått typ 2 dagar eller nått. men snart så får vi ses igen ;D nu ska jag borsta tänderna sen ringa nathalie igen så hon skyndar på sig lite med ;D nu har jag nog skrivit lite galet så får väll se om ni fattar nått, haha för jag har inte ens tänkt på vad jag skrivit utan bara skrivit det som kommit upp i hövvet ;D höhö!




Puss I

Midsommar

Jag hade hur kul som helst på midsommar, det enda som var synd var väl att det började regna i slutet! VI var hemma hos Sigge med dom allra bästa! VI var där i typ 4 timmar och efter det drog vi till Jimmy och Malin och efterfestade lite, till sist drog vi hem till Batti och somnade. Lördagen satt vi ute HELA dagen, drack öl och hade allmänt trevligt. Jag mådde verkligen skitdåligt så förstår inte varför jag skulle dricka egentligen. Men solbränd blev jag iallafall;D Idag har vi varit på ingestrand och solat hela dagen vilket var SÅÅ skönt och som antagligen kommer göra så ont imorgon eftersom jag är helt röd:(.. Nu sitter jag, Josefine, Dan och Batti hemma och ska snart kolla film=)
Imorgon hoppas jag på fint väder och ingestrand igen!
Puss S

göteborg

jaha då var man hemma i göteborg igen då, eftersom att jag tabbade mig totalt i fredags så körde polisen mig hem till göteborg i lördags :/  saknar arvika redan! och stör mig som fan på att polisen säger att folket jag umgås med inte är normalt folk, vad fan är normalt då? att köra hem nån till götbeborg för att ha varit lite full som ja alla var den kvällen? :) jajaa, skit samma nu är jag här och kan väll inte göra så mycket åt det just nu,  igår så åkte jag med mormor ut till hönö och grillade spelade lite fotboll och sov där :) skönt att komma bort lite med och bara ta det lungt, idag så har jag varit och pratat med polisen om det i fredags, sen så har jag handlat en jäävla massa nya kläder och skor, tack mormor så jätte mycket för det, du är underbar behövde verkligen lite nytt!  nu så ska jag äta tacos och sedan ut och säga hej till min älskling nathalie som jag inte har träffat på 100 år! :D saknat henne som fasiken! :P 
så fort jag kan så ska jag åka tillbaka till arvika för saknar alla där sjukt mycket! :) saknar speciellt batti och sanna! :(
men nu har jag iallafall fått skriva lite har ju inte gjort det på hur länge som hellst, känner att vi får bättre oss lite med att uppdatera här, faktiskt skönt o få skriva av sig lite ibland med! :)



Puss I

Arvika

Haha förlåt för en VÄLDIGT dålig uppdatering men har liksom haft fullt upp nu denna månaden. Vi åkte till Arvika i början av månaden och här ska vi stanna till typ 5-6-7 juli, hade gärna stannat längre men åker ju till Teneriffa den 19e juli! Vi har haft så jävla kul här så det är fan helt sjukt. Jag har SÅ mycket att berätta men då måste jag skriva i flera timmar och det har jag verkligen inte tid med ;).
Det började iallafall med att Joanna kom och hämtade oss i Dingle, så sov vi hos henne första natten och sen efter det har vi bott hos vår älskling Jakob Damberg. Vi har haft saker att göra HELA tiden, och priset till den mest "påhittige" går utan tvekan till Adam Dahlström. Han, Christer, Backman, Malin & Jens lurade med oss ut till ett "spökhus" vid speke (en MÖRK skog). Christer, Malin och Backman skulle tydligen hem och äta in nan så jag, Jens, Isabell och Adam åkte före. På vägen dit var det typ gubbar folk hade gjort av trä (jätteläskiga verkligen) och massa sånt. Adam berättade att det var massa som tagit livet av sig där och att det tydligen spökade osv. Precis när vi gick ut ur bilen så hör vi något uppe i skogen och jag och Isabell slänger oss på Jens och Adam. Vi var tvugna att gå en bit mitt inne i skogen där det var skitmörkt och sen hör vi någon skrika och så¨ser jag Adan och Isabell börjar springa med någon jävel efter dom och jag blev så rädd så att jag inte kunde röra mig och den jävla personen sprang emot occ och jag fick sån panik att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Sen börjar alla utom jag och Isabell skratta, dom hade lurat oss! Det fanns inget jävla spökhus med knarkare och den "personen" som sprang efter oss var Christer... Haha fyfan!
Vi har varit med om fler spökligheter faktiskt :D Det var i måndags natt tror jag som jag, Batti, Isabell, Jenna och Johnny fick för oss att åka ut till Skillingmark klockan halv 3 på natten (vilket är ganska långt). Jag har tidigare varit där och vägen dit händer det alltid så jävla mycket på och sen när man ska hem så är det HELT stilla. Iallafall..  Innan vi började åka dit så pratade vi om telepati, till exempel att om jag tror mig höra att mobilen ringer och tar upp den så ringer det PRECIS när jag tagit upp den eller typ att jag tänker att någon ska ringa och så gör den personen det precis då! Iallafall.. När vi börjat åka så flyger två jävla fåglar in i bilen, och sen efter ett tag så säger Johnny att Batti kommer köra av vägen och precis då så ligger ett dött djur på vägen som han måste svänga om asfort och sen säger Jenna att om det springer en älg över vägen så är man inte välkommen, 3 sek efter så kommer en älgjävel springandes över vägen. Isabell får panik och vill vända men vi fortsätter :D haha när vi väl kommit fram till huset så ställer vi bilen nedanför och går upp och när vi kommit fram öppnar en gammal gubbe dörren och så sant som det med älgen var sagt så sa han "Ni är inte välkomna hit idag, kom imorgon!" På vägen hem var det HELT lugnt!
Nog om spökligheter, haha roligaste kvällen jag haft här var nog iallafall när Sigge tog studenten och bjöd på mat efteråt, det var verkligen hur mysigt som helst, massa folk kom dit :) Och imorgon blir det favorit i repris!
Nu orkar jag inte skriva mer men tänkte börja skriva vad vi gör om dagarna nu istället för att ha en månads mellanrum mellan varje inlägg!
Lägger upp lite bilder också


Sigge och Isabell innan fest på "taket"


Levi och Kim på takeeet


Najlas (Han och Tommy som bor där)


Sigges student :)


Sigges student :) sigge


Sigges student :) sigge öppnar paket!


Sigges student :) igen!


Sigges student :) Jag och Sigge <3


Sigges student :)  Backman


Sigges student :) Ola (Har MASSA fler bilder från SIgges student men
dom kommer ut senare!)


Drog hem till pappa en sväng och hälsade på min underbara lillasyster
Tilda och min söta lillebror Theo
Var på förfest hemma hos Simon innan rajjens, Alexander Bertolone
på bilden.


Var och grillade med Jens, Backman, Adam, Mattias, Sigge m.m


Adam! Jag gick upp för en trappa sen höll jag på att dö så gick ner igen!


Jag och Backman efter vi snott en cykel och cyklat till Ola, haha fråga
mig inte varför vi ligger på marken!


Förfest hemma hos Simon innan rajjens. Isabell och backman på bilden


Förfest hemma hos Simon innan rajjens. Haha jadu

Puss S