22:06



Nu har vi suttit och pratat ett bra tag om hur våran drömkille ska vara :)

Kan ju börja med att skriva att jag vet att det inte finns någon kille i världen som liknar det jag kommer skriva under!
Det är väl antagligen därför det heter just "drömkille".

Utseénde:
Han ska vara mellan 1.70-1.80lång.
Han ska helst ha mörkt eller svart hår, det tycker jag är snyggast!
Han ska passa i snaggat men ska även vara snygg i frisyr.
Fina ögon är också ett +.
Han ska ha snygg klädstil.. Absolut inga tighta kläder! Tycker om när killar har stora och goa kläder.
Han ska inte behöva göra sig iordning när han ska någonstans, bäst när killar har sitt naturliga utseénde! =)

Personlighet:
Han ska vara snäll, det är väl iallafall en bra början.
Han ska vara rolig och man ska kunna skämta med honom utan att han blir sur.
Han ska vara glad (för det mesta iallafall).
Jag har väl inga fler krav på just personligheten, tycker jag fått med det mesta!

Sätt:
Han ska vara mysig och romantisk när det bara är vi två.
Han ska vara påhittig så man slipper komma på allt själv.
Han ska visa för alla att jag är hans flickvän och absolut inte skämmas!
Han ska verkligen inte och aldrig prata om sina ex, så som "Kan vi inte åka dit? Jag och mitt ex var där, vi hade skitkul".
DRA ÅT HELVETE!
Han ska kunna gå ut med mig även när jag inte har smink på mig, och aldrig ens fråga om jag kan sminka mig när jag inte vill det.
Han ska kunna skippa någon utekväll ibland för att vara med mig.
Jag ska få gå ut på fester utan att han ringer 24/7, men självklart ska jag ringa honom och jag vill också att han ringer mig när han är ute!
Han ska INTE vara toffel, det är absolut det värsta som finns. (Med det menar jag inte att han inte ska visa att han tycker om mig men han ska inte överdriva!)


Jag vet att jag har en massa krav på hur min "drömkille" ska vara, men så är det!

Och sen ska jag givetvis vara likadan tillbaks.
Jag ska inte ha några rättigheter som inte han har!
Om jag hittat en kille jag tycker om så säger jag det till alla jag känner, jag visar verkligen att jag tycker om honom.
Jag skäms inte!

Nu vet ni iallafall hur vi ÖNSKAR en kille kunde vara!


Puss S & I

Söndag



Som sagt så var jag och tatuerade mig idag vilket inte alls gjorde så ont som jag trodde det skulle göra. Och jag blev faktiskt nöjd, nu har jag 3 tatueringar eller egenetligen 7 men eftersom de tre på benet och de tre på halsen hör ihop så räknas de la som 3 ;D haha.
Imorgon ska vi till uddevalla vid halv 10 för att jag ska få dropp och sen ska vi fika och köpa MASSOR med nudlar<3
På tisdag drar praktiken igång igen.. kul..
Nu ska vi kolla film och jag måste bara fråga varför alla skrattar när vi säger att vi ska ha en vit månad :O Det är väl inga konstigheter?

Puss S

15:37




Nu har vi nyss kommit hem från Johnny där Sanna tatuerade sig igen, sjukt snyggt blev det inte världens tydligaste bild & helt nygjord men det kommer fler när svullnaden är borta, måste verkligen säga att det var riktigt modigt gjort att göra det där på halsen! ajj!!  blev inget bloggande för mig igår eftersom jag var så bakis att jag spydde ett par gånger. Hemskt som fan att vara så otroligt bakfull. Nu har vi nyss käkat Cliffs hemmagjorda pizza och tar nog en bit till snart så god som den var! väntar på att jag ska få mina pengar av pappa med så jag kan handla kläder m.m men han säger att dom inte kommit än men får dom förhoppningsvis imorgon.  Jag & Sanna funderrar på att ta en nykter månad eftersom min lever är åt helvete nu och jag vill ju gärna inte behöva åka in på sjukhus varje gång jag super! riktigt orutinerat.. så vi ska hålla oss tills påsk och då jävlar ska vi ta igen den månaden vi kommer att ha missat! vem fixar påskfesten tro? :)

Puss I

Lördagens bilder




Vi e lördagens änglar som virvlar i stan.
Vi e dom som du hatar en söndag på dan.
Vi e dom som kan skratta åt allt som e svart
Vi e dom som har hjärtan av ädel titan.
Vi e änglar me blickarna högt i d blå.
Vi e dom som förlorar men jublar ändå.
Vi e dom som kan skratta åt allt me varann,
Vi e dom som kan gråta när ingen ser på.
Vi e gårdagens kärlek å stora i orden
som vaknar me skräck å panik under borden
Vi e dom som vill ha allt,
Vi e flickorna som lovar tusenfalt.

Gårdagen




Vi hade hur kul som helst igår, dock blev det inga bilder.

Lindell, Johan & Vincent kom hit runt halv 11, vi körde "jag har aldrig.." haha gissa vilka 2 som fick dricka mest? Jag och Isabell såklart. Vi höll på till 7-8 på morgonen har jag för mig och vaknade runt halv 11.
Jag har nog aldrig sovit så konstigt iallafall. Jag, Johan & Vincent låg i min säng fast på bredden och bara på ena halvan av sängen;S. Isabell och Lindell fick en egen säng, haha.
Så fort vi vaknade tog vi oss en återställare och sen drog vi ner till ica och köpte "bakfyllemat". Lindell, Johan & Vincent drog hem vid 12. Efter maten somnade vi och vaknade runt halv 6, vi mådde inte såååå bra då kan jag säga men efter en så rolig kväll var det värt det;).
Just nu ligger vi i sängen och åt nyss thaimat, väntar på Paul gör vi också (om han ens kommer).
Senare ska vi till Isabells pappa och passa Albert (Isabells lillebror) så det blir en väääldigt lugn kväll.
Nu ska vi vila en stund, hörs sen!

Puss S

öööl



Skulle egentligen varit i Lysekil nu men Giggens bil funkade tydligen inte så vi drar en liten hemmafest hos mig tillsammans med Lindell, Johan & Vincent :)
Just nu sitter vi bara och väntar på att dom ska komma med ett glatt humör och öl då givetvis! haha..
Imorgon ska vi på "killfest" med Emelie, kommer bli nice.
Saknar självklart Paul också<3
Hoppas ni får en bra kväll.

Puss S

3 dagar



Vi har haft bloggen i 3 dagar och ändå har vi över 300 läsare, rätt bra ändå tycker jag!


Jag har egentligen ingen som helst lust att dricka ikväll men eftersom Isabell är såååå bra på att övertala så blir jag väl tvungen iallafall..
Frågan är ju bara vart vi ska, Kungshamn, Trollhättan, Uddevalla eller stanna i Dingle? Jaja, får la se vad som händer, något blir det ju alltid;)
Nu ska vi duscha, sen göra oss iordning och sen bär det av till thaien, det är nog där jag och Isabell lägger mest pengar på skulle jag tro, haha!

Puss S




12:40

Sofia håller på att fixa iordning våran blogg så den kommer bli skit snygg när den är klar

nyss vaknat



Igår kom Lindell, Johan & Vincent förbi en sväng kul att träffa dom igen. Sen när dom åkt kom Jocke & David hit och var med oss för vi vill inte vara hemma själva här i spökhuset direkt ;O  nu är det såhär att jag, sanna & tobbe låg ju och berätta skämt i förrgår så satte vi på en låt som skulle sättas på efter varje gång man sa ett skämt så igår så sa Sanna till Jocke ; fyfaan va snygg du är idag det är helt sjukt, o han ba lite snällt tillbaka nejdå men tack. så satte hon på den låten och jag kunde verkligen inte hålla mig för skratt!! tom Paul skrattade eftersom vi berättat för han strax innan varför vi sätter på den, och ja den låten kommer nog alltid få oss på bra humör nu det märkte jag igår iaf när Sanna var skitsur på Paul så berätta hon ett skämt och jag var bara tvungen att sätta på den och vips så va hon mycket gladare igen ;D haha!! Jocke, Paul & David sov över här iallafall & åkte hem vid halv nio i morse, Jesper ringde och väckte mig för en stund sen, känns alltid bra att prata med han när det än är :) men nu har jag och sanna suttit här ett tag och försökt få tag i hennes mamma för vi kommer inte hem till henne på nått sätt och måste verkligen dit! Ikväll blir det förhoppningsvis att vi drar ut, Lindell, Vincent och Johan ville att vi skulle dricka med dom så kanske blir så trotts allt hade varit kul faktiskt, underbara pojkar dedär! :D

Puss I

Pontus Pontababe Pettersson gästbloggar



Vill du tjäna lite extra pengar, Ett skit enkelt sätt gå bara med i den här gruppen http://www.facebook.com/group.php?gid=270202471458&ref=ts så får du all info du behöver, men du måste få en invnite med, och den får du genom att maila [email protected]

romantisk musik med Sanna & Paul.


Paul & Sanna på bilden.

Nu har tönten Paul äntligen kommit hit efter väldigt lång väntan tur för han att han hade cigg med sig iaf.  nu sitter vi här i soffan och lyssnar på romantisk musik och hoppas på att Lindell, Johan & Vincent kommer hit med.  måste bara säga att det finns nog ingen som jag och Sanna hatar så mkt som Emelie så sjukt vidrig tjej asså! usch..  Nu ska vi forstätta lyssna på musik och hoppas på att pojkarna kommer och hälsar på oss sen :)  Perry kommer nog förbi sen med =)

Puss I

johan & lindell



Grattis Sebastian Lindell till körkortet gubben :) 
& Johan du får vara med för att du är så söt.  btw bilden påminner verkligen om våran fina sommar i grebbestad <3

Puss S & I

bakning




Nu har vi bakat klart och kladdkakan blev verkligen jättegod! mums!  nu ska vi väll kolla film äta lite mer kladdkaka & vänta på Paul och hoppas på att Bollen dyker upp ikväll också.

Puss S & I

cam & baka kaka



Nu sitter vi här framför våran "bloggdator" igen och tar bilder lyssnar på musik och camar med folk på msn lite kul faktiskt eftersom camen är rätt skoj! höhö.  Sanna pratar i telefon med Paul & undrar när och hur han ska kunna komma ut till min pappa eftersom bussen bara går in till dingle the city! haha så blir väll att han får gå eller något, nu ska vi snart baka nått gott som vi kan sitta och smaska på till en go film, men det kommer nog bli att det bara är Sanna som bakar eftersom det är hon som har den talangen!  blev rätt sent igår så inte sovit så värst mycket idag så ja vi är väll rätt övertrötta idag och allmänt störda som dom vi camat med kanske märkt men vi är väll rätt snygga på bilden iaf eller? haha :) 
tycker faktiskt att Jesper ska ta och komma hem nu med, men inte så många dagar kvar tills han kommer nu som tur är :) <3

Puss I

Sent igår



Vid halv 6 imorse gick vi och åt kvällsmat eftersom vi var sååå hungriga, Tobbe var fortfarande kvar ofc!
Efter det gick vi och la oss igen men somnade inte på typ 1-2 tommar eftersom Isabell så gärna ville visa sin fina sångröst FLERA gånger om och ni skulle sett vilken inlevelse hon hade, haha!
Vaknade runt halv 12 för att Paul ringde sen var det så JÄVLA varmt så var tvungen att gå ut i soffan och lägga mig (där isabell redan låg av samma anledning). Vid 3 vaknade vi igen och åt så nu sitter vi här igen vid vår älskade "bloggdator" haha.. Tobbe åkte iallafall nyss hem och nu kommer snart Paul med cigg hoppas jag ;)
Saknar honom (a)<3
Kommer bli en lugn kväll ikväll eftersom vi ska upp tidigt imorgon.

Puss S

<3






Längtar tills nästa helg då jesper äntligen kommer hem :) <3


Puss I

03:03




Nu sitter jag här med Sanna & Tobbe och kollar på tv för vi får inte igång dvd ljudet, dom andra åkte nyss hem, ja vi blev lite skrämda efter att varit på övervåningen och satt där uppe och kolla efter en lampa som skulle röra sig & sanna som släckte ljuset utan att nån märkte det så att vi blev skit rädda! dum flicka..  imorgon kommer iaf Paul hit till oss och det var väll tur det som Sanna pratat om han och saknar han :)  på fredag ska jag med Sanna till sjukhuset för hon ska få dropp, 

Puss I

ring runt månen




Nu sitter vi här i soffan och undrar vad det är för hemsk ring runt månen. vi såg den först vid ica förrut och alla vid ica undrade med vad det var alla är helt uppspelta på facebook och överallt o det gör ju verkligen inte saken bättre men nu har vi dom älskade ciggen så får väll ta och lugna ner oss och röka lite haha, vi var tvungna att söka upp på internet var det var och detta fick vi fram "Det kan bli så om det luften är lite fuktig, då blir det som en jättestor ring runt, ganska långt ifrån månens yta. Det är en ljus ring som ser dimmig och smått lysande ut. Detta har jag bara sett vid fullmåne vilket det är nu." men vem vet vad som stämmer på internet och inte eftersom alla är så rädda för denna hemska måne ikväll ;O

Puss  I

Besök



Nu är vi hemma hos Isabells pappa men han är dock inte hemma. Eftersom vi hatar att vara här själva så har vi ringt hit lite folk som snart kommer ..
Det blir la film och spel hela kvällen, mys! Doooock saknar jag faktiskt Paul, men han kommer nog imorgon:)<3
Isabell är kåt och längtar efter J ;) Haha.. Nu orkar jag inte skriva mer, hörs sen!

Puss S

böna gör vår dag




Blev inte riktigt som vi tänkt idag, Paul kom inte för att fittjocke inte hade tid att köra han och allt ska ju alltid passa jocke hela tiden!  vi väntar fortfarande på böna som ska köpa cigg åt oss, under tiden har jag städat rummet och det var inte lite stökigt kan jag lova haha! två tvättkorgar minst, ska nog kolla på lejonkungen senare ikväll sjukt fin film älskar den de är fan en film man inte kan tröttna på!  har fortfarande inte kommit iväg till min pappa och vi kommer inte komma dit på nått sätt heller, för varken böna elr någon svarar ju nu heller.. men skitsamma vi ska få våra jävla cigg på nått sätt nu iaf.    btw nu när ja suttit o skrivit allt detta så hörde böna precis av sig, perfekt! :)

Puss I

16:27

Nu är klockan fan halv 5 och vi har fortfarande inte kommit iväg till Isabells pappa ..
Vi väntar fortfarande på Paul också men han är lika seg som vanligt!
Snart ska vi ner till ica och köpa cigg och sånt till ikväll.

Puss S

nyduschade brydar




Nu har vi precis duschat och om någon timme kommer Paul hit och ska vara med oss hos min pappa för där vågar vi verkligen inte vara själva (spökhus) eftersom min pappa ska till göteborg och förmodligen stannar där ett par dagar. Blir väll att kolla på ett par filmer och sen höra alla spöken som alltid lyckas skrämma upp mig och sanna, sist var det ju att lampor började gunga, lampor som släcktes o tändes o fotsteg på övervåningen. hemsk men rätt roligt att bli så rädd ibland uppdaterar oss under kvällen om vi får besök av spöken eller liknande.

Puss I

God morgon



Klockan är 12:35 och Isabell ligger fortfarande och sover. Det kan ju iofs bero på att hon var uppe imorse!
Snart är det fredag vilket betyder pengaaar fan vad härligt..
Dock är inte jag och Isabell speciellt sparsamma av oss så pengarna kommer antagligen försvinna ganska snabbt.

Iallafall.. Vart är sommaren? Hatar denna jävla snön och att den aldrig försvinner. Känns som att jorden kommer gå under redan nu! Det känns också som att alla vägar blir sådär extra långa eftersom det är så jävla jobbigt att gå i. Skitväder, ge mig sommar och sol NU !!!

Nu skall jag väcka Isabell och sen ber jag henne skriva något gulligt ;)

Puss S

Sammanfattning

Eftersom alla gör bloggar tillsammans hit och dit nu så tänkte vi också "go with the flow" och göra en!







1. Vem är du? Isabell och Alexandra (sanna)
2. Attityd: Det beror helt på men för det mesta snälla;)
3. Ålder:  92:or
4. E-post:
5. Hemsida:
6. Du kommer från: Sverige
7. Du bor: Isabell; Dingle och Gbg. Sanna; Dingle och Arvika
8. Ekonomi: Klarar oss
9. Civilstatus: Singlaaaaaar
10. Stjärntecken: Isabell; skorpion. Sanna; oxe
11. Mac eller PC? pc
12. 1024*768 eller 800*600? ?
13. Internet Explorer, Mozilla, Netscape eller annat? ?
14. Din bästa egenskap: Festa och killar(a)
15. Din sämsta egenskap: Vi är inte så bra på att "motionera" röra på oss.
16. Husdjur: Hund
17. Familj: Vi har varandra
18. Kroppsdel du har mest nytta av: Vi båda drar väl mest nytta av Isabells bröst
19. Kroppsdel du tycker bäst om: ;D
20. Jag sover: Bäst med varandra
21. Djur jag är lik: Människan
22. Tror du på något? Oss själva
23. Frisyr: Väääldigt olka
24. Hårfärg: brunetter
25. Ögonfärg: blå
26. Längd: Isabell; 1.66. Sanna; 1.60
27. Vikt: Haha noooooooway
28. Skostorlek: 36-37
29. Gillar: Varandra
30. Ogillar: Folk som snackar
31. Favoritmat: Thaimat
32. Favoritglass: Twister
33. Favoritdessert: Chokladpudding
34. Favoritpizza: Vesuvio med kebabsås
35. Favoritdryck: Multivitamin juice
36. Gillar du godis? Älskar godis:)
37. Isåfall vilken sort? Allt
38. Favoritdrink: Drink? öl <3
39. Favoritfilm: American history x!!!
40. Favoritdag: Fredag
41. Favoritklädesplagg: Mjukis
42. Favoritbok: Har inte tid att läsa.
43. Musiksmak: Hiiiiiiiphop
44. Favoritdoft: Britney, escada och killar ska fan ha sean paul
45. Favoritblomma: Solros
46. Öl eller vin? ÖL!!!!!!!
47. Liknar du en kändis? Aa ? Sanna och Isabell? :)
48. Senast köpta skiva: Köper? Vi laddar ner
49. Senast film på bio: 2012
50. Bästa låten i världen: When you asay nothing at all
51. Senast lästa bok: -
52. Favoritförfattaren: -
53. Skriver du dagbok? Blogg räcker väl?
54. Bästa årstiden: Sommar
55. Älsklingsfärg: Rosa & Vitt
56. Skulle aldrig ta på dig: För små kläder
57. Vad ville du bli när du var liten? Isabell; kommer inte ihåg. Sanna; Rik
58. Blev du det? Det kommer..
59. Brinner för: ÖL
60. Sportbil eller familjebil? Sportbil
61. Katt eller hund? Doggy
62. Har du nån nojja? Ha?
63. Fobier? Vi? ne..
65. Politiskt insatt? Absolut.. not
66. Värdesätter du ärlighet? Vad menas?
67. Brukar du dra vita lögner? Ja, jätteofta
68. Är det okej med vita lögner? ja förfan
69. Känner du en mytoman? HAHAHA ja
70. Har du pojkvän/flickvän?  Nej sån skit
71. Är du kär? Nej
72. Hur tidigt stiger du upp? Isabell; 6. Sanna; 7
73. Är det bra eller dåligt? Suger kuk
74. Vem/vilka vet mest om dig? Vi vet mest om varandra
75. Gillar du att slåss? Livet
76. Vad har du på dig just nu? Båda har mjukis
77. Ikväll ska du: Sitta här vid varsin dator'
78. När var du senast riktigt full? Lördags
79. Har du snott något under ditt liv? Haha åh herregud, massor .. ;)
80. Hur många handväskor äger du?  No idéa
81. Hur många bilar har du/ din familj: 1
82. Hur många biologiska syskon har du? isabell; 2. Sanna; 3
83. Isåfall, vad heter de? isabell; Ronja och Albert. Sanna; Viktor, Tilda och Theo
84. Hur många timmar sover du per natt? VÄLDIGT olika.
85. Vem är snyggast i världen? TAYLOR LAUTNER FÖR HELVETE, ge oss!!!!!!!!
86. Vad är du allergisk mot? Inte ett skit
87. Ska du duscha idag? Redan gjort
88. Vad är det för veckodag? Tisdag (natten till onsdag)
89. Vad är det för datum idag? 24 februari 
90. Vad gör du nästa år? Då ligger vi på någon fet strand lååångt ifrån sverige.
91. Målar du naglarna? Haha ja, det gör vi!
92. Vad luktar det hos dig just nu? Ingenting
93. Är du uppväxt i stan eller på landet? isabell; Öckerö. Sanna; Värmland
94. Har du utländska föräldrar? Nej
95. Gillar du att laga mat? Bara jag (sanna)
96. Märkeskläder eller secondhand? Helst märkeskläder isåfall.
97. Hur många par skor har du? En hel del.
98. Är du sexuellt frustrerad?  Vet ej vad det betyder, men aa varför inte?
99. Vem är snällast just nu? Båda svarar varandras namn, hihi.
100. Var har du ont? Isabell; handen. Sanna; Överallt
101. Använder du hårspray: Nej förfan, ingen av oss
102. Kan du stå på händer?: Om vi vill
103. Favoritsåpa alt. dokusåpa? Pfft
104. Vänster eller högerhänt? Höger
105. Favoritserie: Olika.
106. Gillar du seriehjältar? Ohyes ;)
107. Hur många Emma känner du? Haha ööh? Orka räkna
108. Vad tycker du om idrott? Kul att se på..
109. Gillar du att fotografera? Nej förfan
110. Gillar du musikaler? Nej
111. Salt eller socker? Socker väll?
112. Tittar du på sport? Sometimes
113. Om ja vad?; Hockey eller fotboll.
114. Tränar du? Haha noway
115. Har du bra kondition? Verkligen inte
116. Trådlös eller trådmus? Va?
117. Gillar du ketchup? Ja men inte lika mycket som sjöfjord gör det... ;)
118. Sushi eller hamburgare? Hamburgare för fan
119. Små eller stora bokstäver? Både och!
120. Blyga eller framåt killar/tjejer? Framåt helst, men lite småpörrit med blyga killar också ;)
121. Är du bra på att måla? Nej
122. Vad har/hade du mvg i? Orka tänka på skola...
123. Vad har/hade du ig i? Säkert en jävla massa
124. Är du stud? ha?
125. Favoritlaget? ?
126. Gillar du konst? Nej.
127. Favoritmålning? Mona lisa, absolut....
128. Vilket museum var du på senast? Haha ofta
129. Om du fick välja ett äventyr vilket skulle du välja då? Hela vårt liv är ett äventyr
130. Har du åkt luftballong nångång? Nej men vi vill
131. Om inte; ?
132. Har du utövat nån extremesport? Va?
133. Har du någon tatuering alt. piercing? Isabell; öronen, naveln. Sanna; Öronen, naveln, tungan och tatuerongar på benet och magen.
134. Har du magmuskler? Massor
135. Använder du smycken? JA!
136. Är du feminist? A som fan
137. Favoritinredningspryl i ditt hem: VÅR säng
138. Är du glad nu? Vi är nästan alltid glada
139. Var du glad igår? Jadå
140. Känner du någon som jobbar på sjukhus: Ja
141. Vad gör du just nu? Sitter vid varsin dator
142. Kaffe eller the? Te heter det väll?
143. När grät du senast? Ingen  aning
144. Sexigaste kroppsdel: På killar antar vi? Isåfall magen !
145. Om du vore en färg: FATTAR INGENTING, VADÅ FÄRG ?
146. Du har kysst: (alt.) 0-10 / 11-20 / 21-40 /slampa: Vi är slampor båda 2 :)
147. Sexuell läggning: Gillar båda ;) hehehehe
148. Du har: (alt.) pojkvän / flickvän / både och: ?
149. Barn: (alt.) älskar barn / älskar göra barn:  HAHA ?
150. Bästa plats på jorden: VArt som helst så länge vi är med varandra
151. Pluggar och vill bli: Pluggar?
152. Jobbar och önskar du kunde: Men va
153. Person du alltid kommer att vara kär i:  Fuck that
154. Vem krossade ditt hjärta: Fuck that 2
155. Politiker du älskar/gillar: .......
156. Barnprogram du avskyr: Sånt för jättesmå.
157. På din fritid: Är vi med varandra
158. Men vill: Ut och resa
159. Om sex månader: Har vi familj och barn...
160. Samlar på: Mjölkkartonger
161. Din värsta ovana: Vet ej.
162. Din bästa ovana: Vet ej.
163. Kändis du skulle vilja vara: Jessica Alba
164. Kändis du skulle vilja vara med: Taylor Lautner antagligen
165. Du ångrar att du inte: Hoppade av skolan tidigare
166. Du blir glad av: Snygga killar.
167. Du blir förbannad av: Killar som tror dom är snygga
168. Din bästa raggningsfras: Vi säger allt med blicken. haha ;)

Välkommen till min nya blogg!